"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan 'Ahmet Hakan' açıklaması

01 Ekim 2015, Perşembe 10:13
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Ahmet Hakan'ın evinin önünde saldırıya uğramasıyla ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Kendisini sabah saatlerinde aradım. Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor.” dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa ziyareti öncesi Yeşilköy Havalimanı’nda basın mensuplarının Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili sorularını cevapladı.

Ahmet Hakan’ı sabah saatlerinde aradığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor. Medyaya yönelik saldırılar konusunda hükümetin çok dikkatli ve tutarlı adımlar atması bizim en büyük arzumuz. Bu olayın asıl faillerinin bulunması için de güvenlik güçleri üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Kendisine ve Hürriyet ailesine geçmiş olsun diyorum.” diye konuştu. 

Gazetecilerin "Ahmet Hakan, başka bir köşe yazarı tarafından tehdit edilmişti. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Kılıçdaroğlu, “Köşe yazarları arasındaki polemikleri şu veya bu şekilde dahil olmamız mümkün değil. Ama bugün bir gerçek var. O gerçek de bir gazetecinin açıkça saldırıya uğramasıdır. Bizi üzen nokta da budur.” cevabını verdi. 

Okunma Sayısı: 1169
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı