"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kırmızı kart ortalığı karıştırdı: Kuddusi Müftüoğlu basın toplantısı yapacak

22 Şubat 2016, Pazartesi 13:40
Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçı ve karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği ve vermediği kararlar ile kendisine gösterilen kırmızı kartın tartışmaları sürüyor.

Türkiye gündemine düşen, tüm dünyada da tartışılan Trabzonsporlu Salih Dursun'un maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ve hakem kararları ile ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun da bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'Kuddusi Müftüoğlu basın toplantısı düzenleyecek' başlığı ile yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. TFF'nin Beykoz/Riva'da yer alan İdari Merkezi'nde yapılacak basın toplantısı saat 17.00'de başlayacak." denildi.

Okunma Sayısı: 1588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı