"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KİT Komisyonu’nda 'Saray' gerilimi

20 Kasım 2014, Perşembe 12:32
TBMM KİT Komisyonu’nda Atatürk Orman Çiftliği’ne (AOÇ) yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın görüşüleceği toplantıya iktidar partisinden katılım az olunca muhalefet salonu terk etti.

Meclis’te Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) masaya yatırılacağı Kamu İktisadi ve Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu sakin başladı. Muhalefet milletvekilleri 20 dakika boyunca AK Partili vekillerin komisyon salonuna gelmesini bekledi. Dakikalar geçti ama AK Partili vekiller salona gelmedi. Muhalefet üyeleri, ‘Kaç-Ak Saray’ görüşülmesin diye 11 kişi yerine 5 komisyon üyesinin geldiğini savunarak, toplantı yeter sayısına ulaşılamamasına sert tepki gösterdi. Muhalefet üyeleri salonu terk ederken gerginlik salonun dışında da sürdü.

CHP, MHP ve HDP’li üyeler topluca kameraların karşısına geçti. CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, "Kaçak saray veresiye yapılmıştır. TOKİ’den alacaklarının olmadıklarını söylediler ama yine halkı kandırmaya çalışıyorlar. TOKİ’nin 297 milyon lira alacağı var. Bunları görüşecektik. CHP olarak bunun peşini bırakmayacağız." diye konuştu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da "Hükümet kaçak sarayı nedeniyle bu konuda hesap vermekten kaçınıyor. Bu kadar para harcanmasını kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz." dedi.

Okunma Sayısı: 1519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı