"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar

02 Mayıs 2016, Pazartesi 19:19
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklama yapıyor

İşte Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

Toplantımızın ilk bölümünde terör saldırılarını ele aldık. Alınan tedbirlerin etkinliği sayesinde Diyarbakır'daki ve Gaziantep'teki saldırıda alanın bariyerleri kapatılması etkili oldu. Failler hakkında kesinleşmeden bir açıklama yapmıyoruz. 

1 MAYIS KUTLAMALARI

Barış içinde yapılan kutlamalardan dolayı katılımcılara teşşekkür ediyorum. Az da olsa korsan gösteriler oldu, sabote etme girişimi oldu. 

Çok sayıda önlenmiş olaylar. Ocak'tan bu yana 85 önemli olay var. 49 canlı bomba ve bombalı eylem önlendi. Son 3 ayda IŞİD tarafından atılan 55 roket Kilis'e düştü. Sınırlarımızı kimseden yardım almadan kendimiz koruyabiliriz.

Hiç bir öğrencimizin eiğitim konusunda yaşıtlarından geri kalmaması için relafiler yapıldı. Bölgedeki bütün öğrencilerimiz bu terör olaylarından etkilenmiyor. Bölgeden 10'da bir diyebileceğimiz bir rakamda öğrencilerimiz etkileniyor. 714 okuldan 77 tanesi ağır hasarlıdır.

AA

Okunma Sayısı: 1806
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı