"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'de Oktay Vural'ın yerine gelen isim belli oldu

11 Ekim 2016, Salı 13:27
MHP'de grup toplantısı sonrasında yapılan kapalı oturumda, oy çokluğuyla yeni grup başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta seçildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, MHP'de uzun süre grup başkanvekilliği yapan Oktay Vural'ın görevinden istifasının ardından boşalan koltuğa Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın seçildiğini bildirdi.

Devlet Bahçeli "Erken seçim olur mu?" sorusuna ise "Olağanüstü hal döneminin yaşandığı bir ortamda seçimden bahsetmek Türkiye'yi daha karmaşık hale getirmek demektir. Bu görüşü ortaya koyanlar istikrarsızlığı savunanlardır." diye yanıt verdi.

Grup konuşmasında yeni anayasa değişikliği için referanduma gidilmesi seçeneğinden söz eden Bahçeli "Referanduma gidilmesi noktasında destek verecek misiniz?" sorusu şöyle yanıtladı: "Biz bugün görüşlerimizi paylaştık. Gidilip gidilmemesi için siyasi iktidarın Meclis'te çoğunluğunu da dikkate alarak ne gelecek ne götürecek ne yapmak istiyorlar görmemiz lazım."

DHA

Okunma Sayısı: 1686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı