"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'den Sinan Oğan çıkışı: İtiraz edeceğiz

03 Kasım 2015, Salı 15:30
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 'ihraç edilen Sinan Oğan’ın mahkeme kararıyla kesin olarak MHP üyeliğine döndüğü' yönündeki haber ve yorumlar üzerine yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Karar kesin değildir, temyiz edilebilir bir karardır." denildi.

Basın biriminden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı medya organlarında, partimizden ihraç edilen Sinan Oğan’ın mahkeme kararıyla kesin olarak MHP üyeliğine döndüğü şeklinde haber ve yorumlara yer verilmiştir. Söz konusu haber ve yorumlarda bazı gerçeklerin göz ardı edildiği ve meselenin maksatlı olarak rayından çıkarıldığı gözlemlenmektedir. Bu itibarla aşağıdaki hususların kamuoyuyla paylaşılmasında ve konuyla ilgili aşağıdaki gerçeklerin hatırlatılmasında yarar bulunmaktadır;

Sinan Oğan’ın açmış olduğu dava kabul edilmiştir. Ancak bu karar kesin değildir, temyiz edilebilir bir karardır. Sinan Oğan’ın açtığı davada mahkemenin; seçimin hemen ertesinde 2 Kasım 2015 tarihini duruşma günü olarak belirlemesi, tesadüfi değildir. Mahkemece dava dosyası tekemmül etmeden ilk duruşmada ‘jet’ karar verilmesiyse rastlanır bir olay değildir. Dava dosyasına ilgi duyan onlarca yargı görevlisinin gayretleri ve kimlikleri tarafımızca bilinmektedir.”

Etiketler: mhp, sinan oğan, temyiz
Okunma Sayısı: 1837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı