"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Mücadele etmemem hata idi''

14 Mayıs 2022, Cumartesi 15:37
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, başbakanlık ve dışişleri bakanlığı yaptığı AKP iktidarıyla yollarını ayırmadan önce kendisine parti içinde ‘darbe yapıldığı’nı söyledi.

‘Başbakanlık gibi makamlar bazen devlet menfaati gerektiğinde her şeyi içinize atmanızı gerektiren makamlardır’ diyen Davutoğlu, Türkiye’nin büyük bir krize girmemesi için bu durumu sert bir şekilde kamuoyunu sarsacak ifadeler kullanarak duyurmadığını dile getirdi. 1 Kasım seçimine giderken ‘sert bir mücadeleye girmemek hataydı’ dedi.

Euronews Türkçe’nin gelecek seçimlere ilişkin İttifak çalışmaları ve ortak aday başlığını da sorduğu Davutoğlu, 6’lı ittifak içinde dört komisyon kurulduğunu, bunlardan üçünün toplanmaya başladığı bilgisini verdi.

Haber Merkezi

Etiketler: mücadele
Okunma Sayısı: 2630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Salih

    14.5.2022 16:14:51

    Geçti bor’un pazarı. Sür eşşeği Niğde ye. Akp yi palazlandırdınız, haksızlıkları beraber zirveye çıkardınız. Bela ettiniz milletin başına. Millet şimdi uğraşsın dursun. Sizde biz hata ettik sustuk diyiniz. Allah bu milletin hakkını bırakmaz ki sizde

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı