"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müezzinoğlu, metro ile yolculuk yaptı

02 Mart 2017, Perşembe 13:07
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa programı için Ankara’dan gelirken Yenişehir İlçesi’nde mola vererek esnafı ziyaret etti. Bursa girişinde makam aracından inerek Bursaray’a binen Bakan Müezzinoğlu, burada bulunanlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Seçim bölgesi olan Bursa’da düzenlenecek açılış ve temel atma törenlerine katılacak olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün gece karayoluyla kente gelirken Yenişehir İlçesi’ni ziyaret etti. Yenişehir’deki esnafla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, Bursa Yolu üzerinde Spor Kompleksi yanında bulunan ve hafriyat çalışmalarına başlanan yeni Yenişehir Devlet Hastanesi’nin inşaatını gezdi. hastane inşaatı hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, 'Biber Kupası' futbol maçı final maçının hakemi, Cengiz Korucu ile selfie çektirdi. 

Biber Kupası maçını da izleyerek sporseverlerle fotoğraf çektiren Bakan Müezinoğlu, Bursa girişinde makam arabasından inerek Bursaray’a bindi. Halkla sohbet ederek Osmangazi İstasyonu’na kadar gelen Müezzinoğlu, ziyaret ve Bursaray yolculuğunu sosyal medya hesabından da paylaştı. 

DHA

Etiketler: müezzinoğlu
Okunma Sayısı: 1541
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı