"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Şentop: AK Parti muhalifleri Türkiye düşmanı

18 Ocak 2015, Pazar 11:16
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, “AK Parti’nin düşmanları, muhalifleri Türkiye’nin düşmanlarıdır” dedi.

Partisinin Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Adana Bölge Toplantısı’na katılan Şentop, Türkiye tarihinin en önemli seçiminin 7 Haziran’da yapılacağını söyledi, şöyle devam etti:

“Bu seçimin sonucu sadece partimizi ilgilendirmiyor, hem dünyadaki mazlum milletleri, hem de bütün dünyada yaşayan insanları ilgilendiriyor. Türkiye’de bir araya gelmesi mümkün olmayan birçok grup, yapı Ak Parti’yi zayıflatmaya çalışıyor fakat bunu başaramıyor. Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderi bugün birbiriyle bütünleşmiş durumdadır. İşte Türkiye’nin itibarına ve gelişmesine karşı çıkanlar, arka arkaya yapılan seçimleri fırsat bilip, 30 Mart’tan itibaren yavaş yavaş AK Parti'yi zayıflatmak için çeşitli hamlelerin içerisine girdiler.”

Okunma Sayısı: 1940
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • garip talebe

    18.1.2015 12:03:27

    Boyle bir aciklama Nur'un meslegine uygun mudur!?Akp yandasi olmakla iftihar eden Nurcular bunlari gormuyor ne yazik ki!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı