"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Olağanüstü kurultaya'la ilgili Meral Akşener ve Koray Aydın'dan ilk açıklamalar

08 Nisan 2016, Cuma 16:29
MHP'li muhaliflerin açtığı davada Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, "Kurultay Çağrı Heyeti" oluşturularak, partinin olağanüstü kurultaya götürülmesine karar vermesinin ardından Meral Akşener ve Koray Aydın konuyla ilgili değerlendirmede bulundular.

Meral Akşener: Adalet mülkün temelidir

MHP Genel Başkanı adayı Meral Akşener, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin MHP’nin olağanüstü kongreye götürülmesi yönündeki kararını twitter üzerinden değerlendirdi. Akşener, mahkeme kararı sonrasında Twitter üzerinden “Adalet mülkün temelidir” sözünü paylaştı. 

Koray Aydın: Karar, Türk demokratik hayatına ciddi katkı sağlayacak

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin MHP’nin olağanüstü kongreye götürülmesi yönündeki kararına ilk tepkisini sosyal medya üzerinden verdi. Koray Aydın, kararın Türk demokratik hayatına ve yargı bağımsızlığına ciddi bir katkı niteliğinde olduğunu belirtti. 

Aydın’ın açıklaması şöyle: "Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin aldığı olağanüstü kurultay kararının Milliyetçi –Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu karar, Türk demokratik hayatına ve yargının bağımsızlığı ilkesine ciddi bir katkı niteliğindedir. 548 üst kurul delegemizin ile ülkücü camianın değişim ve iktidar beklentisi artık geri dönülemez bir aşamaya gelmiştir. Her vesileyle ifade ettiğimiz gibi bu beklentinin somut tezahürü olan ülkücü iradenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Hiç kimse merak etmesin, emanet ehil ellerdedir. Sahipsiz değildir.”

 

 

Okunma Sayısı: 1592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı