"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önemli telefon görüşmesi

25 Kasım 2015, Çarşamba 09:53
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının ele alındığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada görüşmeye ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında bu akşam gerçekleşen telefon görüşmesinde, Türk hava sahasını ihlal eden bir Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesi konusu ele alınmıştır.

ABD Başkanı Obama, Türkiye’nin ulusal egemenliğini savunma hakkının ABD ve NATO tarafından desteklendiğini ifade etmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama, benzer hadiselerin tekrarlanmamasını güvence altına alacak düzenlemeleri yapmanın, gerilimi düşürmenin önemi hususunda hemfikir olduklarını belirtmişlerdir.

İki lider, Suriye’de siyasi geçiş sürecini sağlamak üzere DAİŞ’e karşı ortak mücadeleyi sürdürme konusundaki kararlılıklarını da teyit etmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Okunma Sayısı: 1648
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı