"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Polis devleti' iddiasını dillendirenler 'ya cahil ya art niyetli'

18 Ekim 2014, Cumartesi 17:56
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, insan hakları ve kişilik haklarını güvence altına almak için hukuki düzenlemelere yöneldiklerini söyledi.

Bakan Elvan, partisinin Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, kendilerinin polis devletine yönelmekle suçlandığını hatırlattı. "Bunları söyleyenler ya çok cahiller ya da art niyetli söylüyorlar" diyen Elvan, "Asıl hukuk düzeni tesis edilmez ise hukuk devleti yara alır. Hukuk devletini hakim kılmaya çalışıyoruz. Hiç bir gerekçe ve sebep ülkemizin demokratik standartlarından ödün vermemize neden olamaz. İnsan hakları ve kişilik hakları bizim için her şeyden kutsaldır ve önemlidir. Biz de tam bu nedenle insan hakları ve kişilik haklarını güvence altına almak için hukuki düzenlemelere yöneliyoruz." dedi.

Gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye'nin taç ve tahtının huzur ve güvenlik olduğuna işaret eden Elvan şöyle devam etti: "Bu konuda asla tavize ve zaafiyete tahammülümüz yoktur ve olmayacaktır. Türkiye dünyanın en stratejik topraklarına sahiptir. Etrafımız kor'dan bir hâle ile çevrilmiş durumdadır. Sınırlarımızın ötesi kan ve barutla kavrulurken şer mihraklar ülkemizde kaos oluşturmak istemektedir. Ülkemizin huzur ve güvenliğine hiç kimse çirkin ellerini uzatamaz. Kanun düzeni temin etmeye yönelik olarak gerekli bütün tedbirler alındı ve bundan sonra da alınmaya devam edecek. Türkiye'de yaşayan her bir ferdin hakları, güvenliği ve huzuru refahından daha öndedir. Elbette refah önemlidir, bu milletin huzuru ve kamu düzeni de önemlidir. Bun nasıl bir vahşettir ki kurban eti dağıtmak için sokağa çıkan körpecik genç bir insanı katlediyorlar. Ambulansları yakıyorlar, kan toplayan araçları yakıyorlar. Kamu mallarını talan ediyorlar. İnsanlarımızın ekmek kapılarını yakıp yıkıyorlar. Bu vahşete göz yummamızı kimse beklemesin. Bunları yapanlar yargı karşısında mutlaka hesabını vereceklerdir. Bundan emin olun. Bu vandallıkların bir daha ortaya çıkmaması için ne gerekiyorsa yapacağız."

Okunma Sayısı: 1347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı