"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Putin ve Macron Paris'te görüştü

30 Eylül 2019, Pazartesi 20:23
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris'te eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın cenaze töreni sonrası kısa bir görüşme yaptı.

Saint Sulpice Katolik Kilisesi'ndeki cenaze töreninin ardından ibadethanenin çıkışında yaklaşık 2 dakika sohbet etti. Rus lider daha sonra makam aracına doğru ilerledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ve Macron'un birkaç kelimelik bir sohbet yaptığını belirtti.

Peskov, "Fransızlar, doğal olarak, Putin'in bu acı günde yanlarında olması, Paris'e gitmek için vakit bulması nedeniyle minnettarlıklarını ifade ettiler" dedi.

Parisien gazetesinin Macron'un yönetimindeki kaynaklara dayandırdığı habere göre Putin, gündeminin yoğun olması nedeniyle Elysee Sarayı'nda devlet ve hükümet başkanları için verilen öğle yemeğine katılamadı.

Etiketler: Putin, Macron, görüşme
Okunma Sayısı: 1429
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı