"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Reza Zarrab hakkında bir açıklama da Bekir Bozdağ'dan

29 Mart 2016, Salı 12:00
Adalet Bakanı Bozdağ, Rıza Sarraf'ın ABD'de yargılanmasıyla ilgili, "Şu anda ABD'de olan bir konu, bizimle bir alakası yok. Amerikan hukukuna göre orada devam eden bir süreç. Şu anda Türkiye'den istenen bir bilgi yok, Türkiye ile ilgili konu yok." dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ, Rıza Sarraf'ın ABD'de yargılanmasıyla ilgili, "Şu anda ABD'de olan bir konu, bizimle bir alakası yok. Amerikan hukukuna göre orada devam eden bir süreç. Şu anda Türkiye'den istenen bir bilgi yok, Türkiye ile ilgili konu yok. Soruşturmayı yapan ABD makamları." dedi.

Kurtulmuş'tan Reza Zarrab açıklaması

http://www.yeniasya.com.tr/politika/kurtulmus-tan-reza-zarrab-aciklamasi_391368

AA

Okunma Sayısı: 1552
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı