"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saadet Partisi stantlarına yine saldırı

09 Haziran 2018, Cumartesi 17:30
24 Haziran seçimlerine günler kala Saadet Partisi’ne saldırılar da artmaya başladı.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde Ihlamurkuyu mevkiinde kimliği belirsiz 5 kişilik grup iftar vaktinde Saadet Partisi’nin seçim standına saldırdı. Balıkesir’de ise seçim çalışmaları yapan Saadet Partililerin araçlarının lastikleri kesildi. Saadet Partisi Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Yılmaz sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak, “Balıkesir’de seçim aracımızın lastikleri bıçaklanarak patlatıldı. Bu arabalar hazine yardımları ile değil, alın teriyle yapıldı. Yazıklar olsun” dedi. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Abdullah Sevim ise, “Seçim sürecinin başından beri Saadet Partimizin stantlarına yönelik saldırılar, kaldırma girişimleri maalesef devam ediyor. Bu durum kabul edilemez ancak buna rağmen biz sabredeceğiz. Sadece gülümseyeceğiz. Seçimler bitecek ve hepimiz yüzyüze bakacağız. Kimse bunu unutmasın!” diye yazdı. 

Okunma Sayısı: 1609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı