"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sayın bakan bu işi düzeltin

21 Ekim 2019, Pazartesi 18:30
Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarına ait depo alanları, aylık 350 bin lira kira bedeliyle Hazerfen Danışmanlık Limited Şirketi’ne verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise usulsüzlük yapıldığını söylediği ihalenin iptali için Bölge İdare Mahkemesi’ne başvuracaklarını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından 4 Ekim’de açılan ve İBB ile Hazerfen Danışmanlık Limited Şirketi’ni karşı karşıya getiren Haydarpaşa ve Sirkeci garı ihalesi çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ‘tartışmalar içinde yer almak istemedikleri için’ İBB’nin hukuksuzca ve havadan sudan gerekçelerle elendiği Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihaleleri için resmi bir açıklama yapılmayacağını belirttiler.

Hakkaniyetle iş yürütülsün

BBC’de yer alan habere göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hukuk mücadelesi başlattığı Haydarpaşa ve Sirkeci Garı kiralama ihalesi ile ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı’na “Sayın Bakan, bakanlık yap. Gelin bu işi düzeltin. Madem bu güne kadar konunun dışında kaldınız, içinde olduğunuzda nasıl oluyor anlayalım. Bunu yapın, memleket bir takım yozlaşmalara karşı da bir düzelme hissetsin. İnsanlar şunu görmesin; kayırmacılıkla, torpille, onun bunun yakını olmakla değil de hakkaniyetle iş yürüyor desin insanlarımız” diye seslendi.

Etiketler: imamoğlu
Okunma Sayısı: 1516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı