"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçimin zemini oluştu

30 Kasım 2021, Salı 17:00
İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

CHP ile miting yapma konusu ve İYİ Parti’nin miting çalışmalarına ilişkin bir soruya Tatlıoğlu, şu cevabı verdi: “CHP’nin miting yapma kararı kendi kararlarıdır. Ama her partinin miting yapma hakkı vardır. İYİ Parti, Türkiye’de siyasete yön veren bir partidir. İYİ Parti ve Sayın Genel Başkan, toplumun gündemini siyasetin gündemine aktarmayı başarmıştır. Ve o nedenle de seçim sathının zemini oluşmuştur ve toplum, sayın Genel Başkan Meral Akşener ve İYİ Parti’nin bu aktivasyonu üzerinde ayağa kalkmaktadır. Türkiye’yi yönetenler, Türkiye’nin menfaatlerini gözetmek zorundadır. Değişimin önünü açmak zorundadır. Türkiye’yi rahatlatmak elbette ki siyasetin ve iktidarın görevidir. Burada da Sayın Erdoğan’ın, siyasi ahlak ve sorumluluk gereği seçim sürecini hızla ve âcilen devreye sokması gerekmektedir.”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 982
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    1.12.2021 10:19:11

    "Burada da Sayın Erdoğan’ın, siyasi ahlak ve sorumluluk gereği seçim sürecini hızla ve âcilen devreye sokması gerekmektedir.” Adam muhalefet adına konuşuyor ama umudu Erdoğan.Hem de ahlak ve sorumluluk konusunda. İnşallah iktidarla beraber sizden de kurtuluruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı