"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta tehlikeli gerginlik: HDP'li grupla Hüda Par üyeleri çatıştı

29 Mayıs 2015, Cuma 18:19
Şırnak'ın İdil ilçesinde HDP'li grupla Hüda Par üyeleri arasında bayrak asma yüzünden çıkan kavgada, silahla vurulan Hüda Par üyesi 2 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, İdil'in Kozluca köyüne gelen HDP'li grup, burada parti ve milletvekili adaylarının bayraklarını asmak istedi. Köydeki Hüda Par üyeleriyle tartışan HDP'li grup içerisindeki bir kişi silahla ateş açtı. Olayda, Hüda Par üyesi Muhammed Şerif Şimşek (34) ile Abdulcelil Talayhan (38) ağır yaralandı.

Yaralılar, kaldırıldıkları Mardin'in Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Hastane önünde toplanan grup, tekbir getirerek terör örgütü PKK aleyhinde slogan attı. Polis, hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Bu arada olayın yaşandığı Kozluca köyünde de gerginliğin devam ettiği, jandarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiği bildirildi.

AA

Etiketler: şırnak, hdp, hüdapar, olay
Okunma Sayısı: 2545
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı