"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tekin, Bülent Arınç'a teşekkür etti

12 Aralık 2014, Cuma 15:27
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’a torpille ilgili itiraflarından dolayı teşekkür etti.

CHP genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Gürsel Tekin, Arınç’ı kast ederek, “Biz sizin ne kadar rahatsız olduğunuzu biliyoruz. Kendisi de itiraf etti. ‘Bakan arkadaşlar benim çocuğuma da teklif etti’ dedi. Ama çocuğum da benim gibi ‘baba ben özel sektörde çalışacağım’ dedi. Size de teşekkür ediyorum çocuğunuza da teşekkür ediyorum; kirliliğe bulaşmadığı için.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Tekin, aslında bu tartışmaların siyaseten gerçekten çok ayıplı tartışmalar olduğuna işaret ederek, “Geldiğimiz noktaya bakın, hükümetin sözcüsü itiraf etmek zorunda kalıyor. “ dedi.

Okunma Sayısı: 1354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı