"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump: Çin ile yakında müzakerelere başlayacağız

26 Ağustos 2019, Pazartesi 11:14
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Çin ile çok yakında müzakerelere başlayıp bir ticaret anlaşması yapacaklarını söyledi.

Bunun "dünya için çok olumlu bir gelişme olduğunu" belirten Trump, Çin'in ABD'li temsilcileri aradığını ve "müzakere masasına geri gelmek istediğini" belirttiğini aktardı.

G7 zirvesi için Fransa'nın Biarritz şehrinde bulunan ABD Başkanı, Çin tarafı ile bu yönde iki telefon görüşmesi yaptıklarını dile getirdi. Trump "Çin ile çok ciddi konuşmaya başlayacağız." dedi.

24 Ağustos'ta ABD Başkanı 500 milyar dolarlık Çin malları üzerine ek vergiler getireceklerini açıklamıştı. Çin de bunun üzerine ABD ürünlerine ek vergi getireceğini belirtmişti. Ticaret savaşlarının yükselen tansiyonu sonrası Asya borsaları haftaya düşüşle başlarken Çin Yuan'ı 11 yılın en düşük seviyesini gördü.

Euronews Türkçe

Etiketler: Trump, Çin, müzakere
Okunma Sayısı: 1266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı