"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ucube sistem için kullanıldı

14 Temmuz 2021, Çarşamba 17:00
Partisinin 1. Olağan Kahramanmaraş İl Kongresi’nde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi ve sonrasında yaşananlara ilişkin hükümete sert eleştiriler yöneltti.

DW Türkçe’nin haberine göre, “15 Temmuz Demokrasi Direnişi güçlü, demokratik bir hukuk devleti için gerçek bir fırsat olabilirdi” diyen Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bunu tam tersi yönde kullandığını ve 84 milyonu tek imzaya mahkûm ettiği bir dönemi başlattığını söyledi. Sözlerini “Her türlü krizin vazgeçilmezi olan, krizlerin ortağı Devlet Bahçeli de bu yolda onu yalnız bırakmadı” diye sürdüren Babacan, “251 şehidimizin, binlerce insanımızın direnişi; bu ülke ve millet için değil, ucube bir sisteme geçiş için bir fırsat olarak görüldü” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 6671
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı