"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uysal: AKP asrın fiyaskosu

28 Şubat 2023, Salı
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın futbol müsabakalarında “Hükümet istifa” sloganların atılmasına iktidarın tepki göstermesine cevap vererek, “Camiye, okula, kışlaya siyaseti sokanlar şimdi ‘Tribünlere siyaset girmemeli’ diyorlar… Tribünleri de kapatsanız olmaz; su mecrasına akacak! Tüm iddialarınızla sınandınız ve kaybettiniz. Asrın fiyaskosu AKP” dedi.

Uysal sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “Milletsiz Meclis”e onay verdiler, ‘hukuksuz Anayasa’yı geçirdiler ,içine ‘cumhursuz bir sistem’ koydular. Şimdi de ‘taraftarsız bir tribün’ istiyorlar. Aslında istedikleri şleştirisiz, muhalefetsiz, hukuksuzluklarına sessiz bir Türkiye! ‘seçimsiz demokrasi’ demelerine az kaldı” ifadelerini kullandı.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1807
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Arif Altay

    28.2.2023 12:15:24

    Ne fiyaskosu? Asrın felaketi.

  • Hüseyin İlhan

    28.2.2023 09:27:54

    28 ŞUBAT ZALİMİ BAY bahçeli İLE ORTAK OLANALRIN,KAZANANI SADECE israil'İN OLDUĞU suriye GAİLESİNİ ÇIKARTARAK MİLYONLARIN ÖLÜMÜ,YARALANMASI,EVİNDEN,İŞYERİNDEN MAHRUM BRAKILMASINA NEDEN OLAN bop eşbaşkanı VARKEN BU ÜLKE AFETTEN,FİTNEDEN,İHANETTEN beri kalmaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı