"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vatandaş o buzdolabını dolduramıyor

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Diyarbakır il kongresinde konuştu.

Dövizde son günlerde yaşanan dalgalanmalara değinen Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerdeki açıklamalarını eleştirdi. Davutoğlu, “Euro, dolar, altın cirit atıyor ama ortada bir tek babayiğit yok ki bunu açıklayabilsin. Bu kadar gazeteleri, televizyonları, sosyal medya trolleri var ama bir kişi çıkıp yanlış giden ekonomi ile ilgili tek bir cümle kuramıyor. Perşembe gecesi bütün televizyonlarının, gazetelerinin troll ordularını harekete geçirdiler ama millet için değil. Türkiye yanıyor, bunlar ekonomi bakanını kurtarmaya çalışıyor. Hepsi ekonomi bakanının arkasındaymış. Aferin size, iyi yaptınız, bakalım koruyabilecek misiniz? Sizlerin görevi bakanı korumak değil Türk lirasını korumaktır. Paramızı korunmayanlar bakanı korusalar ne olur? Devlet yönetimine aileni karıştırırsan çıkan ilk yangında çocuğunun, eşinin, damadının derdine düşersin. Ekonomi alt üst olmuş, baş aşağı gidiyor, bunlardaki en derin ekonomi analizi buzdolabı üzerine. Buzdolabı önemli, herkesin evinde buzdolabı var ama 2020’de vatandaş o buzdolabını dolduramıyor” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 2102
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı