"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım’dan İstanbul vaatleri

31 Mayıs 2019, Cuma 17:00
23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için AKP tarafından yeniden aday gösterilen Binali Yıldırım, yeni vaatlerini duyurdu.

Yıldırım’ın seçilmesi durumunda doğalgaza indirim yapılacak ve açma-kapama ücreti kalkacak. İSPARK ilk 1 saat için ücretsiz olacak. ‘Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AKP il binasında televizyon ve gazete yöneticileriyle görüştü. “Ne dediysek yaptık, yine biz yaparız” diyen Yıldırım, İstanbul’la ilgili yeni projelerini açıkladı. İstanbul için yeni projelerin ‘Aileler için yapılacaklar’ bölümünde doğalgaz indirimi ve aile desteği var. Yıldırım’ın vaatleri arasında İGDAŞ, İSKİ ve İSPARK’la ilgili de yeni düzenlemeler yer alıyor. Projelerde öğretmenler de unutulmadı. Yıldırım’ın yeni projeleri arasında ‘Gençlik Destek Paketi’ de var. ‘İstanbul İstihdam Paketi’nde de genç ve işsizlere yeni destekler geliyor.

AA

Okunma Sayısı: 1281
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    1.6.2019 04:37:00

    BU ŞAHSA ALSA GÜVENİLMEZ,NEDENMİ: 1-U.Bakanı olarak yapmış olduğu icraatlarda milleti soyan ihalelerde imzası olduğu için. 2-YHT hatlarındaki affedilemeyecek görev ve kusurlarından 100'ün üzerinde insanımızın hayatını kaybetmesinden, 3-U.Bakanı olduğu halde tüm ülke şehirlerinde ayrım yapmadan hizmet vermesi gerekirken ihtiyaç zarureti,milli menfaatin gerekliliği,haksızlık yapmaması gereken adil olma sı gerekirken POPÜLİST POLİTİKALARI ile milyarlarca kayıba neden olması nedeni, 4-Mübarek günlerde hala GERÇEK DIŞI SÖZLERLE MİLLETE hitap edip insanımızı aldatmaya devam etmesi ve hele hele bir kusuru varki şu an onu burada yazmaktan hicap ederim O KUSURU NEDENİ İLE ASLA güvenilmez,oy verilmez. EĞER OY VERİRSEN din kardeşim,tüm günahlarına ortak olacağınızın bilinmesini hatırlatırım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı