"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım'dan, Portekiz'e 'tebrik' telefonu

12 Temmuz 2016, Salı 18:35
Başbakan Binali Yıldırım, Portekiz Başbakanı Antonio Luis Dos Santos Da Costa'yı telefonla arayarak Portekiz Futbol Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşması nedeniyle tebriklerini iletti.

Başbakan Yıldırım, görüşmede Türkiye ve Portekiz arasındaki dostluk bağlarından ve ekonomi, ticaret, karşılıklı yatırımlar, turizm gibi alanlarda artarak devam eden işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Portekiz'in Türkiye'nin AB tam üyeliğine verdiği destekten dolayı da Portekizli mevkidaşına teşekkür eden Yıldırım, Portekiz'le her alanda ilişkilerin ve işbirliğinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Portekiz Başbakanı Costa da tebrik için Yıldırım'a teşekkürlerini ileterek, Türkiye ve Portekiz arasındaki dostane münasebetlerin ve geniş bir alana yayılan işbirliğinin geldiği aşamanın memnuniyet verici olduğunu, bu ilişkileri daha da ileri bir seviyeye taşımak için gerekli siyasi iradenin Portekiz'de de mevcut olduğunu belirtti.

Bu arada, iki Başbakanın, Türkiye ile Portekiz arasında ilki Mart 2015'te Lizbon'da yapılan hükümetler arası Zirve toplantısının müteakip oturumunun, Portekiz Başbakanının önümüzdeki dönemde Türkiye'yi ziyareti vesilesiyle Ankara'da yapılması konusunda mutabık kaldıkları kaydedildi.

Konuyla benzer diğer haberler:

Türkiye 650'şer bin Euro dağıtmıştı: İşte Portekiz'in şampiyonluk primi!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım futbolcularına 'sadece EURO 2016'ya katıldıkları için' 500'er bin Euro, toplamda ise 650'şer bin Euro dağıtmıştı. Şampiyon olan Portekiz'in oyuncuları ise 275'er bin Euro alacak.

Okumak için tıklayınız:

 

http://www.yeniasya.com.tr/spor/turkiye-650-ser-bin-euro-dagitmisti-iste-portekiz-in-sampiyonluk-primi_403228

Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı