"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1461 Trabzon'da hedef, 1. Lig

12 Mayıs 2015, Salı 13:39
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup play off çeyrek final karşılaşmasında Ümraniyespor'u eleyerek yarı finale yükselen 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, rehavete kapılmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

Ümraniyespor ile oynanan çeyrek final maçlarında 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibine 1-0 yenilmesine rağmen yarı finale kalmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Play offlar farklı geçiyor; herkes en iyi oyununu oynuyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rehavete kapılmadan yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." dedi.

Hedeflerinin 1. Lig olduğunu dile getiren Zıvalıoğlu, "Yarı final maçında önümüzdeki cuma günü Pendikspor ile evimizde oynayacağımız ilk maçta, hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımıza, yeniden büyük sevinç yaşatmak istiyoruz. 1. Lig'e yükselmek için önümüzde 3 karşılaşma var. 1461 Trabzon, bu engelleri aşacak güce sahiptir." şeklinde konuştu.

19 Mayıs Salı günü yapılacak rövanş öncesi, ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini belirten Zıvalıoğlu, "İçeride oynayacağımız maçta futbolcularıma güvenim tam. Taraftarlarımızın da, buna inanmasını istiyoruz ve kendilerini 15 Mayıs Cuma günü saat 16.30'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'na bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1191
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı