"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1461 Trabzon, deplasmandan galibiyetle döndü

27 Nisan 2015, Pazartesi 11:24
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 yenen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Demir, küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen TKİ Tavşanlı Lintyitspor karşısında rahat bir oyunla galibiyete ulaştıklarını belirtti.

Karşılaşmanın, hedefi olan bir takımla, hedefi kalmamış bir takımın mücadelesi olduğunu dile getiren Demir, "Rahat oynadık. Ev sahibi ekip lige galibiyetle veda etmek istedi. Karşılaşma karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Bu haftadan sonra iyi futbolun pek bir önemi kalmadı. Önemli olan sonuç ve biz istediğimiz sonucu aldık. Biz de TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında bunu başardık. Golü geç bulduk ama istediğimizi elde etmemize yetti. Hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Bundan sonra daha çok play-off mücadelelerini düşüneceğiz" ifadesini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 925
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı