"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Üniversitelerden art arda uzaktan eğitim kararı

31 Aralık 2021, Cuma 17:00
Omicron varyantının yayılması sebebiyle birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldığını duyurdu. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan yeni tedbirleri sosyal medya hesabından duyurdu.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Son bir haftalık dönemde yerleşkelerimizdeki yurtlarda kalan ve derslere devam eden öğrencilerimize Covid-19 pozitif vak’a sayılarının hızla arttığı gözlemlenmiştir. Aldığımız tedbirler kapsamında 2021-2022 Güz Yarıyıl sonuna kadar, yüz yüze yürütülen derslerin tamamının hibrit yöntemle yürütülmesine karar verilmiştir” Koç Üniversitesi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 7 Ocak 2022’ye kadar tıp ve hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler dışında diğer bütün derslerin ve final sınavlarının uzaktan çevrimiçi yapılması kararı alındığını duyurmuştu. Boğaziçi Üniversitesi ise 4 Ocak 2022’ye kadar derslerin çevrimiçi işleneceğini açıklamıştı. Işık ve Acıbadem Üniversitesi ise uzaktan eğitime geçtiğini duyurdu.

Habber Merkezi

Okunma Sayısı: 1916
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı