"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD, CNR Mobilya Fuarı’na geliyor

27 Temmuz 2021, Salı
135 ülkeden satın almacının geleceği CNR Mobilya - 17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Amerika ve İsrail de yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle ABD’li alım heyetlerinin imzalayacağı iş anlaşmaları ile fuarın 2 milyar doların üzerinde ticaret hacmi oluşturması bekleniyor.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem; “Dünyanın en büyük üreticilerinden Çin’in pandemi sürecinde yaşadığı büyük imaj ve güven kaybı, ABD ve İsrail gibi çok sayıda ülkenin ticaret rotasını Türkiye’ye çevirmesine sebep oldu. 

Türkiye’nin hiçbir şartta üretime ara vermemesi, hava, deniz ve kara yolu taşımacılığındaki eşsiz konumu ve bütün sektörlerdeki üretim kalitesi, dünya ticaret ağlarının Türkiye lehine yeniden şekillenmesinin en önemli sebepleri arasında” olduğunu söyledi.

150 binden fazla mobilya alıcısı gelecek

Geçen yılki fuarda 148 bin 718 ziyaretçi sayısına ulaşarak, adeta bir rekor kırdıklarını açıklayan Ceyda Erem, “Bu yıl da aralarında Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Afrika, Amerika ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun yer aldığı 135 ülkeden 500’ün üzerinde firma ve 150 bini aşkın satın almacıya ev sahipliği yapacağız” dedi. 

İstanbul - Erhan Akkaya 

Okunma Sayısı: 679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı