"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Bilinmeyen numaralara’ 562 milyon lira

10 Nisan 2019, Çarşamba 17:09
Telefonda rehberlik hizmetleri veren işletmecilerin geliri, bu servislerin ivme kazandığı 2010 yılından bugüne toplam 562 milyon liraya ulaştı.

Gelişen teknolojiyle klasik telefon rehberlerinin yerini alan rehberlik hizmetleri, birden fazla şirketin 2010 yılı başında sektöre girmesi ve reklam kampanyalarıyla ivme kazandı. Halk arasında “bilinmeyen numaralar” olarak adlandırılan ve telefon işletmecilerinin numara veri tabanlarına erişerek elde ettiği bilgileri kullanıcılara ulaştırmasını kapsayan hizmet, 118’li numaralarla başladı. Rehberlik hizmetleri kapsamına ilerleyen dönemlerde nöbetçi eczane, ulaşım tarifeleri, vergi borcu sorgulama gibi hizmetler de dahil oldu.

Okunma Sayısı: 1259
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı