"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere destek

17 Ekim 2014, Cuma 16:03
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kuraklık nedeniyle üretim kaybı yaşayan çiftçilere buğday, mısır ve fiğ tohumu yardımında bulunacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kuraklık nedeniyle üretim kaybı yaşayan çiftçilere "tohum" yardımı kararı aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, çiftçilere bu ay içerisinde bin ton buğday, 100 ton fiğ ve bin torba silajlık mısır tohumu yardımında bulunacaklarını belirtti. 

Kuraklıktan dolayı bu sezon 500 bin dekar alanda hububat hasadı yapılamadığını vurgulayan Yılmaz, "Dolayısıyla ortada ciddi bir sorun var. Bu çalışmayla çiftçilerin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Çiftçiler, Büyükşehir Belediyesi veya ziraat odalarından 'çiftçi belgesi'yle müracaat edebilecek" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, talebin fazla olması halinde noter huzurunda kura çekileceğini kaydetti.

Okunma Sayısı: 3354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı