"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hamsi fiyatları arttı

08 Aralık 2021, Çarşamba 15:56
Trabzon'da sezon başında bol miktarda avlanan hamsi son zamanlarda zor bulunuyor. Az miktarda avlanan hamsinin kilogramı 20 ila 35 liradan satışa sunuluyor.

Ortahisar ilçesindeki Trabzon Balık Pazarı'nda istavritin kilogramı 10-20, hamsinin kilogramı 20-35, barbunyanın 30-35, mezgitin 35-50, sarganın kilogramı ise 40-50 liradan satılıyor.

Moloz mevkisinde balık satan Mehmet Örseloğlu, sezon başladığında bol miktarda çıkan hamsiyi bulamadıklarını, şu anda az miktarda avlanabildiği için hamsi fiyatlarının arttığını söyledi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini ifade eden Örseloğlu, "Dört mevsimi bir arada yaşıyoruz. Bunların da etkisi oluyor. Denizin biraz daha soğuması lazım ama o da soğumuyor. Bu hava şartlarından dolayı balık da olmuyor, kaçıyor" dedi.

Etiketler: hamsi, fiyat
Okunma Sayısı: 1338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kadir sahinoglu

    9.12.2021 10:50:20

    bu cok guzel bir haber….balikcid para kazaansin...sigaraya 20 Tl verirken icleri acimiyor….en auindan 1 Kilo hamsi ile bir aile az cok doyabilir… hamsi ileriki yillarda 50-80 lira olursa sasmayin...v eithal hamsiyi almak zorunda kalacagiz...Gürcistan Rusya Bulgar… Romen….Ukrayna...cünkü onlarin balikcilari dikkat ediyor..kurallara...bizim balikciar balik yerine simit ve limon satacaklar pazarlarda...seneye yumutlayacak baligi...bugun tavaya koydugu icin...ve siritiyor...cahil siritmasi..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı