"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KÇÖ 30 Haziran’da doluyor

21 Haziran 2021, Pazartesi 17:00
Geçen yıl Mart ayından beri devam eden kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) desteğinde süre 30 Haziran’da doluyor.

10 gün içinde yeni bir düzenleme olmazsa KÇÖ, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği uygulamaları son bulacak. İş dünyası ise uygulamanın yeniden uzatılmasını talep ediyor. Dünya’nın haberine göre, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, kısa çalışma ödeneğinin artık ay ay değil yıl bitimine kadar tek seferde uzatılması gerektiğini söyledi. Akkol şöyle devam etti: “Kısa çalışma ödeneği uygulamasının ekonomik ve sosyal şartlar tam olarak iyileşene kadar devam etmesinin istihdamın korunmasında kritik öneme sahip olduğu kanaatindeyiz. Hizmet sektörünün toparlanması için zamana ihtiyaç bulunmaktadır. Genç ve kadın işsizliğinin artmaması için destekleyici tedbirlerin sürdürülmesini çok önemli buluyoruz.”

Okunma Sayısı: 551
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı