"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Keskinoğlu, konkordato süresini uzattı

09 Kasım 2018, Cuma 17:00
11 Haziran 2018 tarihinde 3 ay konkordato ilan eden ve eylül ayında 2 ay daha uzatan tavukçuluk sektörünün önde gelen şirketlerinden Keskinoğlu, konkordato süresini 1 yıl daha uzattı.

Keskinoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu, konkordato sürecinde devlet tarafından atanan komiser heyetinin yapacağı planlama doğrultusunda, 5 ay boyunca durdurdukları ödemeleri yapmayı hedeflediklerini söyledi.  Sözcü’den Derin Gökçe’nin haberine göre, Türkiye’nin köklü firmalarından Keskinoğlu’nu konkordato sresini 1 yıl daha uzattı. Yem ve ambalaj maliyetlerinin bu süre zarfından hep nakit karşılandığını belirten Keskinoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu, “11 Haziran’daki konkordato ilanı sonrasında, üretimin devam edebilmesi için yem hammaddesinden ambalaj malzemesine kadar neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı peşin para ödeyerek karşıladık. Bu süreçte birçok stratejik karar alarak hızla aksiyona geçtik” dedi.

AA

Etiketler: konkordato, keskinoğlu
Okunma Sayısı: 1333
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı