"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köprü ve otoyol zamlarına büyük tepki

14 Ocak 2025, Salı 14:02
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gelen zamlara tepki gösterdi.

Müteahhitler eliyle soygun mu var? - Cüneyt Özdemir'den Ulaştırma Bakanına zor sorular...

Yavuzyılmaz, son bir yıl içinde yüzde 288 ile yüzde 453 oranları arasında zam yapan iktidarın vatandaşı soyduğunu söyledi. Deniz Yavuzyılmaz X hesabından yaptığı açıklamada, zamların astronomik olduğunu vurguladı. Yavuzyılmaz’ın ifadeleri şöyle: 

“AK Parti, 13 Ocak 2025 itibariyle köprü, tünel ve otoyolların araç geçiş ücretlerine astronomik seviyede zam yaptı. Son 1 yıl 2 hafta içinde araç geçiş ücretlerine yapılan zam oranı Çanakkale Köprüsü yüzde 288, Osmangazi Köprüsü yüzde 318, Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüzde 300, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yüzde 453, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yüzde 453, Bunun adı vatandaşı soymaktır!”

Ankara - anka

***

Yüksek Hızlı Tren biletlerine se zam

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ tarafından Yüksek Hızlı Tren, ana hat ve bölgesel tren bilet tarifelerine zam yapıldı. Yeni tarife ile Ankara-İstanbul güzergahı 540 TL’den 780 TL’ye çıktı. TCDD Taşımacılık AŞ, 13 Ocak itibarıyla Yüksek Hızlı Tren, ana hat ve bölgesel tren bilet tarifelerine zam yapıldığını açıkladı. Yeni tarife ile; Ankara-İstanbul güzergahı 540 TL’den 780 TL’ye, Ankara-Konya güzergahı 250 TL’den 360 TL’ye, Ankara-Eskişehir güzergahı 280 TL’den 390 TL’ye çıktı.

Okunma Sayısı: 1874
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    16.1.2025 10:29:59

    Zam sağanağı durmuyor.Bu iktidarın israfları,kamu kaynakalrını yandaşa aktarması devam ettiği müddetçe ve yüce rabbimizin kul hakkına girmeyiniz emrine bileee bile girerek haksızlıkları ile milyonları mağdur etmek devam ettiği müddetçe ne işler doğru gider ne de yüce rabbimin rahmeti,bereketi olur. Her Cuma hutbesi ahirindeki okunan ayeti celileyi anlamak,idrak etmek bunlarda olsa bu denli zımni küfre gidecek kadar günahlara girermi.Asla amma ikazlarda işe yaramıyor kibir,gurur abidesine.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı