"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lezzetin adresi her zaman Ağababa Döner

28 Temmuz 2017, Cuma 15:59
Yolculuğuna Polesan Catering ile başlayan Ağababa Döner, Ağababa Kadayıf ve Ağababa Kantin ile başarı grafiğini daha da yükseklere taşıyor.

Ağababa Döner 2010 yılının Mart ayında işadamı Himmet Polat tarafından kuruldu.

Kurulduğu ilk zamanlardan beri dönerci denildiğinde Türkiye'de ilk akla gelen markalardan biri olan Ağababa Döner, lezzetleri ile İstanbul'un her bögesinden misafirlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. İş dünyasından siyasetçilere birçok tanınmış sima da Ağababa Dönerin müdavimleri arasında yer alıyor.

Ağababa Dönerin başarısının sırrı dönerinin lezzetinde saklı. Himmet Polat, müşterilerine en leziz döneri sunabilmek amacı ile etleri Balıkesir ve Çanakkale Biga'daki toptancılardan özenle seçtiklerini ifade ediyor. Etler dönerlik kesilip marine edildikten sonra restoranın usta aşçıları tarafından odun ateşinde pişirilerek servis ediliyor.

Başka yerde bulunamayan lezzeti ile kulaktan kulağa yayılarak Türkiye'deki en önemli lezzet duraklarından biri olmuş durumda.

Büyük ilgi gören Ağababa Döner 500 kişilik kapasitesi ile birçok kişiye aynı anda hizmet verme imkanına sahip. Hızlı ve güler yüzlü servisi ile yoğun zamanlarda da beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Ramazanda kalabalık gruplarla iftar yemekleriniz için de tercih edebileceğiniz ünlü dönerci, zengin iftar menüsü ve nezih ortamı ile aileniz veya arkadaşlarınız ile unutulmaz bir iftar yemeği için tercih edebileceğiniz kaliteli bir restoran.

Paket servis imkanı ile yemek siparişi taleplerini de karşılıyor. Ümraniye, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleri için paket servis olanağı bulunmakta.

Ağababa Döner'in lezzet yolculuğu aslında 2003 yılında Polesan Catering ile başladı. Polesan Catering sunduğu lezzetlerin Türk damak tadına uygun olmasının yanı sıra sağlıklı olması ile de birçok okulun tercih oldu.

Film şirketleri, üniversiteler, kolejler gibi çeşitli saygın kurumların tabldot yemek sağlayıcısı olan Polesan Catering, günümüzde de her gün binlerce kişiye tabldot yemek hizmeti veriyor. Polesan Catering tarafından sunulan sağlıklı ve lezzetli yemekler çok beğenilince işadamı Himmet Polat yoğun ısrarlar üzerine Ağababa Döner'i kurmuş.

Bünyesinde birçok gıda mühendisi çalışan Polesan Catering, yemeklerin lezzetli olması ile birlikte sağlıklı olmasına da son derece önem vermekte.

Bu nedenle tüm üretim süreci gıda mühendislerin gözetiminde yapılıyor ve besin değeri ile kalori hesaplamaları da göz ardı edilmiyor.

Polesan Catering İstanbul'un tüm semtlerine günlük ve istenilen zamanda tabldot yemek servisi sağlıyor. Yemekler en taze şekliyle, ısı zinciri ile özel araçlar ve termoboxlar aracılığı ile servis ediliyor. Hijyen ve kaliteye üst düzeyde önem veren Polesan Catering, gıda güvenliği ile ilgili kalite sertifikalarına sahip. Ramazan ayında da ayrı bir tatlı telaşın içine giren Polesan Catering 50 kişiden 5 bin kişiye kadar iftar sofraları kuruyor... İftar menüsü ise evde hazırlanmışçasına yemeklerden oluşuyor.

Türk damak tadına uygun lezzetleri en doğal şekilde sunmayı amaçlayan iş adamı Himmet Polat 2015 yılında Ağababa Kadayıf'ı açtı. Ağababa Kadayıf, Türk mutfağının geleneksel tatlısını en kaliteli ve en lezzetli şekilde müşterilerine sağlamak için kuruldu.

Ağababa Kadayıf, kadayıf imalatında yapay tatlandırıcıları asla kullanmıyor. Tüm malzemeleri doğal ürünlerden seçen işletme, müşterilerine yüksek kaliteyi uygun fiyata sunmayı hedefliyor. Ağababa Kadayıf'ın lezzetleri arasında cevizli burma kadayıf, fıstıklı burma kadayıf ve fıstıklı tel kadayıf bulunuyor. Sipariş vermek için işletmeyi arayabilir veya Ağababa Kadayıf internet sitesi üzerinden talepte bulunabilirsiniz.

Ağababa Grubu'nun başarı yolculuğunun son halkası ise Ağababa Kantin oldu. Ağababa Kantin, birçok okulda ve Bilgi Üniversitesi'nin 700 kişilik kantininde hizmet veriyor. Ağababa Kantin'in hedefi sağlıklı ve lezzetli yemeğin yanında hijyen ve kalite anlayışı ile kantincilik anlayışını bir adım öteye taşımak.

Ağababa Kantin, öğrencilerin en doğru ve en lezzetli şekilde beslenmesi amacı ile yiyeceklerin besin değerlerini de önemsiyor. Ağababa Kantin, soğuk ve sıcak sandviçler, omlet, tost çeşitleri ve soğuk ve sıcak içecekleri ile gelişme çağındaki öğrencilerin dengeli ve yeterli beslenmesine özen gösteriyor.

Bize web sitelerimizden ulaşmak için tıklayınız:

www.polesancatering.com 

www.agababadoner.com

www.agababakadayif.com

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

https://www.facebook.com/agababadoner1

https://twitter.com/agababadoner

https://www.instagram.com/agababadoner1

Etiketler: ağababa döner
Okunma Sayısı: 4675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı