"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Yılmaz yeniden EPDK Başkanı oldu

01 Mart 2016, Salı 09:08
Geçen hafta görev süresi dolan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yeniden başkan olarak atandı.

6 yıl daha başkan olarak görev yapacak olan Yılmaz'ın görevlerdirmesine ilişkin karar, kararnamesinin yazıldığı ve görev süresinin dolduğu günün ertesinde bugün Resmi Gazete’de yayımlandı.

Hukukçu olan Yılmaz EPDK’ya 2004 yılında kurul üyesi olarak atandı. 2010 yılında ikinci başkan olarak görev yapmaya başladı. Hasan Köktaş’ın görev süresinin dolmasının ardından 2014 yılında EPDK Başkanı oldu.

İki yıldır bu görevi yürüten Yılmaz, 2022 yılına kadar başkan olarak görevini sürdürecek. Kurumda, toplam hizmeti 18 yıla ulaşacak.

Kurulun halen 9 üyesi bulunuyor. Üye sayısının 7’ye düşürülmesi planlanıyor. Bu amaçla bir yasa değişikliği yapılacak.

Etiketler: epdk, mustafa yılmaz
Okunma Sayısı: 2385
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı