"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Otobüs firmalarında bayram yoğunluğu

02 Temmuz 2022, Cumartesi 17:00
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, otobüs firmalarının Kurban Bayramı biletlerinin tükendiğini belirterek, konulan ek seferlerin bilet satışlarına da başladıklarını söyledi.

TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, İstanbul’da Kurban Bayramı öncesinde şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yoğun talep olduğunu belirtti.

Özcan, “Seferlerimiz son 10 gündür 1300 ile 1350 sefer arasında. Kurban Bayramı’yla birlikte sefer sayımız artmaya başladı. Bugün 1400’den fazla sefer yaptık. Yarından itibaren otobüs sefer sayımızın artarak Kurban Bayramı’nda 2 bin sefere ulaşmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Otobüs firmalarının bayram tatili biletlerinin tükendiğini dile getiren Özcan, “Ek sefer otobüs bileti satışlarına da başladık. Şehirlere ve yolculara göre ek seferlerimizi ayarlıyoruz. Kurban Bayramı’nda hiçbir yolcumuzu İstanbul’da bırakmayacağız. Ayrıca bilet rezervasyonu işini de kaldırdık.” ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 967
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı