"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Petrol fiyatları yeniden 28 doların altına indi

20 Ocak 2016, Çarşamba 11:15
Brent petrolün varil fiyatında Çin büyüme verisiyle gözlenen yükseliş kalıcı olmazken, bugün yeniden 27,75 dolar seviyeleri görüldü.

Brent petrolün varil fiyatı, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmasının ardından pazartesi günü 27,69 dolarla 12 yılın en düşük seviyesine gerilemiş, Çin'de açıklanan 2015 yılı büyüme verisiyle ise dün 30,2 dolara kadar yükselmişti.

Bu seviyelerde tutunamayarak dün kapanışta 28,75 dolara kadar gerileyen Brent petrolün varil fiyatında, bugün satışlar ivme kazandı.

Brent petrolün varil fiyatı, güne 28,63 dolardan başlamasının ardından 27,75 dolara kadar geriledikten sonra şu dakikalarda dünkü kapanış seviyesine kıyasla yüzde 3,1'lik azalışla 27,90 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, Çin büyüme verisinin ardından artan teşvik beklentilerinin petrol fiyatlarında yükselişi beraberinde getirmesine karşın, İran'ın da arza destek vermesiyle düşüş eğiliminin daha ağır bastığına işaret ediyor.

AA

Etiketler: petrol fiyatları
Okunma Sayısı: 1029
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı