"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3 milyon 660 bin lirayı zimmetine geçiren memur, parayı at yarışında kaybetmiş

11 Eylül 2015, Cuma 16:33
İzmir'de 3 milyon 660 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddia edilen İcra Müdürü evli 2 çocuk babası Murat K. tutuklandı.

Başka bir ile tayini çıkan İzmir 4'üncü İcra Müdürü Murat K., yeni gelen müdüre hesapları denkleştiremediği iddiasıyla kasayı teslim edemedi. Murat K., geçen hafta da işe gelmeyip ortadan kayboldu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine, olayı soruşturması için Memur Suçlarına bakan Cumhuriyet Savcısını görevlendirdi. Kasa ve para teslim defterinde yapılan incelemede, 2011 yılından bu yana 3 milyon 660 bin liranın  olmadığı ortaya çıktı. 

Hakkında yakalama kararı çıkartılan İcra Müdürü Murat K., önceki gün kendiliğinden adliyeye gelip olayı soruşturan memur suçları savcısına teslim oldu.

AT YARIŞI OYNAMIŞ

"At yarışı oynama hastalığım var. Bin liradan aşağıya at yarışı oynamıyorum. Bugüne kadar yüksek meblalarda paralarda kazandım. Amacım bu paralarla, açığı kapatmaktı. Ama bir türlü kapatamadım. Gittikçe battım. Beni at yarışı yaktı. İfadesinin ardından Murat K., tutuklanma istemiyle sulh ceza hakimliği'ne sevk edildi. Burada da aynı ifadeyi tekrarlayan Murat K. tutuklandı.

DHA

Okunma Sayısı: 2562
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı