"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayakkabı kutusundan çıkan paraların yeri belli oldu

18 Ekim 2014, Cumartesi 11:27
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde bulunan paraların valiliğe gönderilmesine karar verdi.

Türkiye'yi sarsan 17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu tek başına yürüten Savcı Ekrem Aydıner, dosyayla ilgili kararını verdi.

11 ay süren incelemenin ardından dosyayla ilgili takipsizlik kararı veren Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi Savcısı Aydıner, Eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan hakkındaki suçlamaları ise 'Yardım toplama kanununa muhalefet' olarak değerlendirildi.

PARALAR VALİLİĞE

Bu suçun idari kapsamda olduğu belirtilerek, dosyanın ayrılarak Mülki İdare Amirliği'ne (İstanbul Valiliği'ne) gönderilmesine karar verildi.

Aslan'ın evinden çıkan paraların, İstanbul Valiliği'ne gönderilmesine hükmedildi.

Okunma Sayısı: 1577
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı