"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Zeybekci: Öteki silahlarla katletmek serbest mi?

15 Nisan 2018, Pazar 18:30
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD'nin, Fransa ve İngiltere ile birlikte Suriye'ye yönelik düzenlediği hava saldırısına ilişkin "Göstermelik de olsa Suriye'ye müdahale edildi. Milletin vicdanı soruyor; öteki silahlarla katletmek serbest mi? Masumları katletmek serbest mi?

Ekonomi Bakanı Zeybekci, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) çağrı merkezinin açılışına katılmak üzere Van'a gitti. Bakan Zeybekçi açılıştan önce birtakım açıklamalarda bulundu.

ABD'nin, Fransa ve İngiltere ile birlikte Suriye'ye yönelik düzenlediği hava saldırısına ilişkin de açıklamalarda bulunan Bakan Zeybekci, şunları söyledi:

'Müslüman uyanık olacak'

“Bu coğrafyada, bu aziz millet olmasaydı, bu vatanın evlatları olmasaydı, Türkiye Cumhuriyeti olmasaydı neler olurdu? Bu coğrafyanın çadır direği Türkiye’dir. Onun için bize saldırıyorlar. Şimdi bir komedi tutturmuşlar, gidiyorlar. Suriye’de 1 milyonun üzerinde insanı katlettiler. Yaklaşık 10 milyon insan da yerinde oldu. Kim yaptı bunu? Oradaki zalim ve zalimler. Kim göz yumdu? Bugüne kadar göz yumanlar orada. Feryat eden Türkiye'dir. Eyvallah, kimyasal silah önceden de kullanıldı şimdi de kullanıldı. Göstermelik de olsa müdahale ettiler. Milletin vicdanı soruyor; öteki silahlarla katletmek serbest mi? Masumları katletmek serbest mi? Kimyasal silah kullanıldığı için cezalandırdınız. Madem cezalandıracaktınız, sarayları neden başlarına yıkmadınız? Neyse bu konuda fazla konuşmayacağım. Milletin vicdanı bunu kaydetti. Bu aziz millet onlara diyor ki not et ve tarih bunun hesabını mutlaka soracak. Müslüman uyanık olacak. Müslüman en önde gidecek. Bilimde, teknolojide, ekonomide, her yerde bu tuzaklara düşmeyecek."

DHA

Etiketler: van, açılış, suriye
Okunma Sayısı: 1475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı