"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir ailenin daha umutları tükendi

19 Kasım 2016, Cumartesi 11:18
Siirt'in Şirvan ilçesindeki bakır madeninde meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerden birinin daha cenazesine ulaşıldı.

Siirt'in Şirvan ilçesinde özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan bir işçinin daha cesedine ulaşıldı. 

Maden köyündeki heyelanın ardından toprak altında kalan işçilerin kurtarılması için AFAD, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ile Türk Kızılayı ve jandarmanın çalışmaları sürüyor.

Ekipler, toprak altında kalan işçilerden Şefik Tuncer'in cesedine ulaştı. Toprak altından çıkarılan Tuncer'in cesedi, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna gönderildi. 

Enkaz altında kalan 11 işçiye ulaşılması için Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AFAD Başkan Vekili Mehmet Halis Bilden ve Enerji Bakanlığı yetkililerinin koordinasyonuyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Enkaz altından daha önce Murat Ant, Reşit Can, Abdulbaki Aydın ve Ali Sönmezsoy'un cesetleri çıkarılmıştı.

AA

Etiketler: siirt, maden, facia
Okunma Sayısı: 1402
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı