"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Dündar ve Erdem Gül'e destek olmak için geldiler

25 Mart 2016, Cuma 11:24
MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül hakkındaki ilk duruşma bugün İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor. Can Dündar ve Erdem Gül'e destek için çok sayıda kişi, İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Duruşmanın görüldüğü mahkeme salonuna gitmek için Can Dündar ve Erdem Gül yanındaki kalabalık grupla yürüyen merdivene bindi. Bir süre ilerleyen merdiven bir anda durdu. Can Dündar ve Erdem Gül ile yanındaki katılımcılar da gülmeye başladı. Grup ve Can Dündar daha sonra duran yürüyen merdivenleri yürüyerek çıktı.

Can Dündar ve Erdem Gül daha duruşma salonu olan 1. kata çıktı. Can Dündar ve Erdem Gül burada bir süre bekledi ancak duruşma daha sonra büyük salona alındı. Grup büyük salonun bulunduğu kata gelerek bariyerin önünde durdu. Görevliler önce avukatların alınacağını söyledi. Grup da, yukarıdaki salonda bariyerlerin tamamen açık olduğunu belirterek bariyer olmasına tepki gösterdi. Bir süre sonra bariyerler de kaldırıldı. Grup da salona doğru ilerledi.

DHA

Okunma Sayısı: 1399
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı