"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dağlıca'dan acı haber: 3 asker şehit

17 Ekim 2015, Cumartesi 17:24
Yüksekova bölgesinde güvenlik güçlerinin PKK'ya karşı başlattığı iki gün önce başlattığı operasyon devam ederken, bugün Irak sınırındaki Dağlıca'da bir grup teröristle çatışma çıktı.

3 ASKER ŞEHİT OLDU

Teröristlerin açtığı ilk ateşle Yarbay İhsan Ejdar ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen 2 asker şehit oldu.

17 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Ensonhaber'in haberine göre çatışma bölgesine sevk edilen birliklerin katılımıyla hava destekli operasyonda 17 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

ERDOĞAN: BU VATANI 3-5 ÇAPULCUYA BIRAKAMAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Girne'de konuyla ilgili yaptığı açıklamasında "Şehit askerlerden biri tabur komutanımız. çatışma devam ediyor. Bizim operasyonlarımız durmayacak, devam edecek. Operasyonların devamı gelecek. Biz bu vatanı 3-5 çapulcuya bırakamayız. Mücadele sonuna kadar devam edecek." dedi.

TSK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

"17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; biri ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Söz konusu operasyonda şu ana kadar 17 terörist etkisiz hale getirilmiş olup çatışmalar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Haber Merkezi

Etiketler: hakkari, dağlıca, şehit
Okunma Sayısı: 2132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı