"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğu ve Güneydoğu'da yaşananlar TBMM'ye taşındı

19 Aralık 2015, Cumartesi 13:31
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde yaşanan olayları TBMM gündemine taşıdı.

Tanrıkulu, Başbakan’a Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylar nedeniyle yerleşim yerlerini terk eden vatandaşların sayısını sordu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan olayları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan olaylar nedeniyle evsiz kalan vatandaşların sayısını sordu. Tanrıkulu’nun soru önergesinde şunlar yer aldı: 

“18.12.2015 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hangi il, ilçe ve mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir? 

18.12.2015 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerler hangileridir?

18.12.2015 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylar nedeniyle yerleşim yerlerini terk eden vatandaşların sayısı nedir?

18.12.2015 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde illerinde yaşanan olaylar nedeniyle evsiz kalan vatandaşımızın sayısı nedir? 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylar nedeniyle yerleşim yerlerini terk eden vatandaşlar hangi yerleşim birimlerine göç etmektedir?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylar nedeniyle yerleşim yerlerini terk eden vatandaşlara hangi yardımlar yapılacaktır? 

18.12.2015 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylar nedeniyle işini kaybeden vatandaşlarımızın sayısı nedir? 

07.06.2015-18.12.2015 tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı nedir? 

07.06.2015-18.12.2015 tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde iller itibariyle yaşanan olaylarda hayatını kaybeden çocuk sayısı nedir?”

Okunma Sayısı: 1439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı