"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ek ödemede personel ayrımı yapılmasın

08 Nisan 2020, Çarşamba
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, korona virüs sürecinde çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla sağlık personeline yapılacak ek ödemelerin, memur-işçi-taşeron ayırımı yapmadan tüm çalışanları kapsayacak şekilde yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Gürer, Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemede kapsam dışı kalan temizlik işçisi ve hasta bakıcı gibi sağlık çalışanlarına da nisan, mayıs ve haziran aylarında ikramiye ödenmesinin, salgınla mücadele sürecinin artarak devam ettiği bugünlerde, tüm çalışanlar için bir moral niteliğinde olacağını belirtti. Sağlık sunum hizmetlerinin, sağlıkla ilgili faaliyetin başlangıcından sonlandırılmasına kadar geçen sürede rol alan herkesin sağlık çalışanı olarak adlandırıldığına dikkat çeken Gürer, korona virüsle mücadele sürecinde yapılan iyileştirmeden işçi statüsünde bazı sağlık personelinin bu kampsam dışında kalmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. 

Ankara – Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı