"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hacizli kediler ölümden döndü

07 Aralık 2015, Pazartesi 11:36
Antalya’da haciz ve tahliye işlemi uygulanan dairenin balkonunda unutulan iki yavru kedi 3 gün boyunca aç ve susuz kaldı.

İtfaiye “Özel mülk balkona giremeyiz” deyince yavru kedileri apartmanın 3’üncü katında oturan Ahmet Ödemiş (25) isimli vatandaş kurtardı.

Antalya Muratpaşa İlçesi bir apatrmanının 4’üncü kat balkonunda unutulan 2 yavru kedi polis, itfaiye ve mahalle sakinlerini alarma geçirdi. Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre 3 gündür aç oldukları için balkon pervazına çıkarak sürekli miyavlayan ve bir ara balkondan düşme tehlikesi geçiren kedileri apartmanın 3’üncü katında oturan Ahmet Ödemiş (25) isimli vatandaş kurtardı.

BALKONDA UNUTULMUŞ

Kedilerin mahsur kaldığı daireye 3 gün önce haciz ve tahliye işlemi uygulandığını anlatan mahalle sakinleri, “Dairedeki aile borçlarından dolayı evden çıkarıldı. Bu esnada 2 yavru kedi balkonda unutulmuş. Bu iki yavru 3 gündür balkonda bağırıyor. Biz eski kiracılara ulaştık ancak onlar bize kendilerinde anahtar olmadığını söyledi. Ev sahibi de ortada yok” dedi.

İTFAİYE MÜDAHALE EDEMEDİ

Ev sahibini bulamadıkları için polis ve itfaiyeyi aradıklarını söyleyen mahalle sakini Aşkın Gündüz, “İtfaiye ve polis özel mülk olduğu için eve giremeyeceklerini söyledi. Ancak bu hayvanlar bir gün daha orda aç ve susuz dayanamazdı. O yüzden olaya apartmanın 3’üncü katında oturan arkadaşımız müdahale etti ve kedileri riskli de olsa balkonun pervazından alarak kurtardı” diye konuştu.

MUTLU SON

Mahalle sakinleri kedileri kurtaran Ahmet Ödemiş’e alkışlarla teşekkür ederken, 3 gündür aç olan yavru kedilere kuru mama ve süt verildi. Açlıktan yorgun düşen kedilere garip ve nasip isimleri verildi. Kedileri geçici olarak mahalle sakinleri sahiplendi. Garip ve nasip piknik sepetine konarak geçici ailesinin yanına götürüldü.

Etiketler: antalya, kedi, haciz
Okunma Sayısı: 1976
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı