"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP’ye neler vaad edildi?

26 Şubat 2021, Cuma 17:00
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iddialarına verdiği cevapları, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı Aytun Çıray tarafından soru önergesi olarak Meclis’e taşındı.

Çıray, Buldan’ın da dediği gibi HDP’li bir heyetin İHA’ların korumasında Kandil’e giderek, rehine üç Türk askerini kurtarıp kurtarmadığı ve eğer bu doğru ise terör örgütü tarafından beş altı-yıl alıkonan askerler için neden benzeri bir girişimde bulunulmadığı sorusunu yöneltti. T24’ün haberine göre, Çıray Oktay’a, “Çözüm sürecinin sonuçlanması halinde HDP’lilere vaatlerde bulunuldu mu? Bulunulduysa bu vaatler neydi?” sorusunu da yöneltti.

Okunma Sayısı: 1156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı