"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamu kurumlarında izinler iptal

18 Temmuz 2016, Pazartesi 15:41
Darbe girişiminin ardından kamu görevlilerinin yurtdışı çıkışları durduruldu. Ayrıca kamu kurumlarında izinler de iptal edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası 10 bine yakın kamu görevlisi için görevden uzaklaştırma ve açığa alma kararı çıktı. Bunların bir bölümü için gözaltı kararı da var.

Bu gelişmelerin ardından yurtdışına çıkışlarla ilgili de yeni düzenleme yapıldı. Buna göre; Türk vatandaşlarının yurtdışına çıkışında SGK sorgulaması yapılıyor.

Bu nedenle yurtdışına çıkacak olan vatandaşların sigorta bildirimlerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Kamu görevlilerinin yurtdışına çıkışları ise şimdilik yapılmıyor.

Yeşil ve gri pasaport sahipleri ise çalıştıkları kurumlardan belge getirerek yurtdışına çıkış yapabiliyor.

Öte yandan, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla kamu kurumlarında izinler iptal edildi.

NTV

Etiketler: kamu, memur, yurtdışı
Okunma Sayısı: 2929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı